21 Eylül 2014 Pazar

                         HOŞGELDİKK HEP BİRLİKTE.. :)



     Merhaba, 
aslında uzun süre nasıl bir giriş yapmalıyım diye düşünmem gerekiyordu ama baştan belirtelim ki ben ve Gizem, Gizem ve ben sadece doğal olup mutlu bir bloggerlık yapmak istiyoruz yani isterdik sanırım. 
   
  Anlaşıldığı gibi iki kişiyiz ve herşeyden önemlisi iki gerçek dostuz.

Birimiz şu an Doktor ve Tus yolunda efor sarfetmekte bense Hukukçu olarak sınavlar mı yoksa avukatlık mı seçenekleriyle sıradan hayat dertleri bulmaktayım kendime. Aslında ne kadar hayatımız müthiş gözükse de, mutlu olmak için birçok şey yapıyoruz. Süslenmek, arkdaşlarla dışarı çıkmak, alışveriş, tatil, uyumak ve bir sürüü bir sürüüü şeyler. Blog fikrinin de aslında ana merkezi buna dayanıyor.
       Bir blog açtık, instagram hesabımız var, takipçi istiyoruz çünkü sadece mutlu olmak, eğlenmek istiyoruz. Bunu yazmasam belkide daha iyi olacaktı.:)) Her genç bireyler gibi mahalle baskısına da sahibiz görüldüğü üzere, her yazdığım şeyi komik olur mu diye sorguluyorum. Yinede belirtelim ki, şaka bir yana çok da umrumuzda da değil. :))
         Mutluyuz , beğenilerimiz ve tatlı bir hayat görüşümüz var. Moda, hayat, 
alışveriş, makyaj her şeyle burada karşınızdayız. Mahalle baskısına geri dönersem, uzun bir süre kendimizi göstermemeyi planlıyoruz ama kim komik bulur diye değil ,biraz gizem katıp, eğlenmek için. Zaten hayatta her şey insanın mutluluğu odaklı değil midir ki!?.Biz olsak uzun upuzun bir yazı okumazdık sanırım o yüzden bu kadarcık ve belirtmeden yapamayacağım, her zaman en iyiniz, mutlaka her an vardır.
 WİTHMYBESTİEE den ÖPÜCÜKLER XOXO :) 
                                                                                                                          Betül.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder